Υπηρεσίες Smartime

Παραλαβή/Αποστολή
Με κάθε επισκευή άνω τών 50€ (+ΦΠΑ) η παραλαβή και η αποστολή είναι δωρεάν. Μπορείτε να ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με email (φόρμα) για τη φύση της βλάβης που έχει το κινητό σας και σας ενημερώνουμε άμεσα για τη τιμή της επισκευής και τον τρόπο παραλαβής/απστολής στη smartime.
 
Διάγνωση
Σε κάθε συσκευή γίνετε δωρεάν η διάγνωση της βλάβης &  δωρεάν ο γενικός έλεγχος για τυχών παράλληλες βλάβες, σας παρέχουμε πλήρη & αναλυτική ενημέρωση για το χρόνο της επισκευής (Maximum 2 εργάσιμες μέρες) επίσης ο πελάτης ενημερώνετε για την συνολική τιμή και για τα ανταλλακτικά που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν. Η κάθε επισκευή έχει εγγυήση εφ' όρου ζωής και 6 μήνες το κάθε ανταλλακτικό που πρόκειτε να χρησιμοποιηθεί.
 
Ενημέρωση
Απο τη στιγμή που η συσκευή παραληφθεί από την υποδοχή και καταχωρηθεί στο τμήμα service, ο πελάτης ενημερώνετε μέσα σε 24 ώρες για ό,τι αφορά την συσκευή του. (Χρόνος επισκευής, τιμή, ανταλλακτικά και χρόνος αποστολής).
 
Προσφορές
Με κάθε επισκευή γίνετε δωρεάν καθαρισμός από σκόνες εσωτερικά αλλά και εξωτερικά της συσκευής, αναβάθμιση λογισμικού (εφόσον το ζητήσει ο πελάτης) και backup δεδομένων κατά την επισκευή για να μην χαθούν τα σημαντικά για εσάς δεδομένα της συσκευής. Οι επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθονών έχουν δωρεάν τοποθέτηση προστατευτικής μεμβράνης.

 

Brands