Εταιρεία

Μετά από μια πολυετή πορεία στο χώρο των αντιπροσοποειών της κινητής τηλεφωνίας, (9 χρόνια στη ΝΟΚΙΑ και 4 χρόνια στη SAMSUNG) ο Ανέστης Βαρυτιμιάδης προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας εταιρείας της SMARTIME SERVICE, με γνώμονα τη πείρα και την εμπειρία στις επισκευές κινητών τηλεφώνων και tablet.
 
Ο στόχος της SMARTIME SERVICE είναι η άμεση και η έγκυρη επίλυση κάθε προβλήματος που μπορεί να αντιμετωπίσει ο οποιοσδήποτε χρήστης κινητών τηλεφώνων και τάμπλετ, από μια απλή βλάβη λογισμικού, κλειδώματος, αντικατάσταση σπασμένης οθόνης, αντικατάσταση κομμένης καλωδιοταινίας κ.α. έως τις πιο πολύπλοκες βλάβες πλακέτας και παράλληλα η ενημέρωση για τη σωστή και ασφαλή λειτουργία της συσκευής.
 
Το κύριο αντικείμενο της εταιρείας είναι η επισκευές κινητών τηλεφώνων και οι επισκευές τάμπλετ ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ όπως θήκες, ζελατίνες, φορτιστές, μπαταρίες, handsfee κ.α. που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών.
 
Πρωταρχικός σκοπός της εταιρείας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των απιτήσεων των πελατών μας τόσο σε ποιοτικό όσο και στο οικονομικό επίπεδο.

Brands